IsisArt schilderijen winkel

Over IsisArt schilderijen winkel

Wie is IsisArt?
IsisArt is een online schilderijen (en kunst) winkel. Bij IsisArt werken we als team hard om u als klant de beste service te geven. Team-IsisArt bestaat uit Maria en Ron. We zijn twee creatieve geesten. We werken samen met een team van professionele schilders, een professionele opspan-service en een transport bedrijf wat persoonlijk de schilderijen bij u thuis bezorgd.

Kwaliteit en service
Kwaliteit en service staan bij IsisArt op een belangrijke plaats. We hebben door onze jaren lange ervaring met de verkoop van schilderijen, het opspannen en inlijsten, én niet in de laatste plaats het helpen en adviseren van onze klanten veel ervaring opgedaan. Deze ervaring stellen we graag ten dienste aan onze klanten.

IsisArt is meer
IsisArt is mede als gevolg van onze ervaring méér als alleen maar "een webshop" waar je schilderijen kunt kopen. Via onze website IsisArt.nl kun je natuurlijk een mooi schilderij kiezen uit de bestaande collectie maar daarnaast leveren we ook graag maatwerk en ook geven we graag interieur-advies. Zo is het mogelijk om van elk schilderij uit de collectie de kleuren aan te passen naar de kleuren die het beste passen in uw eigen interieur. Kijk voor deze gratis sevice bij maatwerk . En als je wilt dan maken we ook graag een interieurfoto voor je met daarop het schilderij van je keuze wat is opgehangen in je eigen interieur. Op deze manier zie je héél goed hoe je schilderij er bij jou aan de muur uit ziet voordat je besluit het te kopen. Als je meer wilt weten over deze gratis interieurfoto service van IsisArt kijk dan bij advies op maat .

schilderijen opspanservice
Bij Isisart zijn we goed in het opspannen van schilderijen. Wist je dat IsisArt ook een opspanservice heeft? We gebruiken hiervoor Hollands kwaliteit spielatten en spieramen.
Welkom bij IsisArt schilderijen winkel
De online winkel waar je vanuit je eigen gemakkelijke stoel je schilderij koopt - eventueel met gratis interieur foto en interieur advies

interieurfoto=met-schilderij-turquoise

interieuradvies-bij-isisart.nl

schilderijen-kopen

schilderij-te-koop
Ervaring
We hebben zo'n 20 jaar ervaring met de verkoop van schilderijen en het geven van interieur advies aan onze klanten. De eerste 13 jaar waren we gevestigd in een winkel pand van waaruit we schilderijen en andere kunst en decoratie artikelen verkochten. Toen de internet revolutie begon waren we als één van de eerste winkels aanwezig op het internet. Later zijn we gestopt met de fysieke winkel en zijn we als de online kunst winkel IsisArt door gegaan met de verkoop van schilderijen.

Medio 2013 hebben we voor ons bedrijf de mooie internet-naam Artmagic gekozen. Naast IsisArt.nl  zijn we ook de website Artmagic.nl gestart. Via de web-winkel van Artmagic verkopen we canvas schilderijen, canvas wand klokken, lampen met schilderij afbeelding en nog veel meer...

Garantie
Natuurlijk bieden we online aankoop garantie bij elk schilderij wat je koopt via onze website. Tot 14 dagen na ontvangst van je schilderij  kun je besluiten of je het schilderij wilt houden of dat je het wilt retourneren. Als je besluit om je schilderij te retourneren dan betaald IsisArt je het aankoop bedrag weer terug.


Veilig en gemakkelijk
We hopen dat we het via IsisArt mogelijk voor je maken om zorgeloos, gemakkelijk én vanuit je gemakkelijke stoel mooie schilderijen te bestellen. En met nóg betere service als die we je vanuit de fysieke winkel konden bieden. De meest benodigde informatie vind je als het goed is al in de webwinkel. En heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via email of als u dat liever wilt per telefoon.Wij wensen u veel kijk plezier,

Maria en Ron

IsisArt