IsisArt schilderijen winkel

Schilderij winkel | Moderne en abstracte schilderijen kopen

Reeds meer dan 10 jaar is onze webwinkel dé referentie in de online verkoop van schilderijen. Laat u inspireren door de ruime keuze aan stijlvolle en exclusieve kunstwerken. U vindt bij IsisArt prachtige schilderijen voor iedere smaak, in alle mogelijke maten en tegen betaalbare prijzen. Alle schilderijen worden volledig handgeschilderd in olie of acrylverf. Indien u vragen of speciale wensen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren, wij geven u graag advies. Op basis van een foto van uw interieur maken wij gratis een ontwerp met het schilderij van uw keuze. Op deze manier weet u perfect hoe het schilderij er zal uitzien bij u thuis. Welkom bij IsisArt!
Schilderijen kopen met advies
U vindt bij IsisArt prachtige schilderijen voor iedere smaak, in alle mogelijke maten en tegen betaalbare prijzen. Onze ruime collectie is met grote zorg samengesteld en wordt dagelijks vernieuwd. Alle schilderijen in de webshop zijn geschilderd in hoogwaardige olieverf of acryl. Door ons grote netwerk van kunstenaars kunnen wij verschillende type schilderijen aanbieden. Het talent en de passie van deze kunstenaars wordt weerspiegeld in al hun schilderijen. Bij IsisArt worden de schilderijen altijd voor u persoonlijk geschilderd en vaak naar uw specifieke wensen. De schilderijen worden steeds geschilderd op canvas van hoge kwaliteit. De doeken worden gespannen op een stevig spieraam van 2 of 4 cm dik en zijn gemakkelijk op te hangen met behulp van bijgeleverde haakjes. Doordat er geen verfmachine bij aan te pas komt zult u de ambacht en passie zien waarmee het kunstwerk tot stand is gekomen! De zijkanten van het schilderij worden meegeschilderd.
U heeft bij ons niet alleen een ruime keuze aan maten, u kan bij ons ook terecht voor elke specifieke maat. Indien u wenst, maken wij een gratis ontwerp voor u op basis van een foto van uw interieur met daarin het schilderij van uw keuze in een aangepaste maat of afwerking.
Omdat al onze schilderijen speciaal voor u met de hand geschilderd worden, kunnen er kleine verschillen voorkomen vergeleken met het in de webshop getoonde schilderij. Wanneer u een schilderij bestelt, dan wordt het binnen 20 werkdagen naar u opgestuurd. Het schilderij wordt verzonden als een verzekerd pakket. De prijs die afgebeeld staat bij het schilderij in de webshop is ook de uiteindelijke prijs. Wij rekenen geen extra kosten voor verzending.

Betaalbare schilderijen
De reden waarom wij in staat zijn om onze schilderijen tegen voordelige prijzen te verkopen bestaat uit meerdere factoren. Wij werken direct samen met onze kunstenaars, met wie wij langdurige contracten hebben. Daarnaast besparen wij kosten aan winkel / opslagruimtes en personeel door de schilderijen enkel online te verkopen.

Welk schilderij kiezen?
Kies vooral het type schilderij dat bij u en uw huis past, want u bent diegene die dagelijks naar het schilderij gaat kijken! Als u echt zeker wil zijn dat het schilderij bij u past, dan kan u gebruik maken van onze gratis ontwerpdienst: Bezorg ons een foto van uw interieur, het schilderij van uw keuze, en de maten van de beschikbare ruimte aan de muur. Wij maken daarna gratis en vrijblijvend een ontwerp. Op deze manier krijgt u een goed idee van het uiteindelijke resultaat. Verder kan u bij ons steeds terecht voor extra adviezen.

Moderne hedendaagse schilderijen
Het gaat hier vaak om kunst omwille van de kunst, zonder noodzakelijkerwijs te verwijzen naar objecten in de echte wereld. Liefhebbers van moderne kunst vinden een ruime selectie hedendaagse schilderijen te koop op onze site, waaronder schilderijen geïnspireerd op impressionisme, kubisme, surrealisme, abstract expressionisme en nog veel meer stromingen. Als u op zoek bent naar moderne kunst heten wij u van harte welkom om een kijkje te nemen in ons grote assortiment.

Abstracte schilderijen
Abstracte kunst zet de menselijke fantasie en creativiteit op gang. Iedereen kan persoonlijk de betekenis van een abstract kunstwerk interpreteren. Bij abstracte kunst schilderijen herkent u de geschilderde objecten op het doek meestal niet (meteen). Dat laat ruimte over voor uw eigen interpretatie. De menselijke hersenen werken zó dat ze voor datgene wat ze niet kunnen "plaatsen" zélf een mogelijke invulling geven. Dat is een fantastisch gegeven waarvan abstracte kunstenaars handig gebruik maken. Abstracte kunst past in elk interieur, en is steeds een natuurlijke keuze voor elke (moderne) inrichting. Wij bieden een grote keuze abstracte schilderijen aan, en ons assortiment groeit bovendien nog voortdurend.

Grote schilderijen
Grote schilderijen zijn dezer dagen zeer geliefd en gevraagd. Een groot schilderij geeft een unieke look aan bijvoorbeeld de hal, de keuken, de woonkamer of een slaapkamer. Van nature vangt een groot schilderij als eerste het oog wanneer men een kamer binnenkomt. Als u een groot schilderij heeft, garanderen wij u dat uw gasten erover zullen praten – waarmee het de aandacht krijgt die het verdient. Indien de bezorging via een koerier gebeurt, kan dat een paar dagen extra bezorgtijd betekenen.