IsisArt schilderijen winkel

Schilderij winkel | Moderne en abstracte schilderijen kopen

Meer dan 10 jaar is onze winkel de referentie om online schilderijen te kopen. Alle schilderijen worden volledig handgeschilderd in olie of acrylverf. Laat u inspireren door de ruime keuze aan stijlvolle en exclusieve kunstwerken. U vindt bij ons prachtige schilderijen voor iedere smaak, in alle mogelijke maten en tegen betaalbare prijzen. Op basis van een foto van uw interieur en het schilderij van uw keuze maken wij gratis een ontwerp voor u. Op deze manier weet u perfect hoe het schilderij er zal uitzien bij u thuis. Indien u andere vragen of speciale wensen heeft, aarzel dan niet om IsisArt te contacteren, wij geven u graag advies. Welkom bij IsisArt!
Schilderijen kopen met advies
Meer dan 10 jaar zijn wij online actief in de verkoop van handgeschilderde kunst. Onze ruime collectie is met grote zorg samengesteld en wordt dagelijks vernieuwd. U vindt bij ons prachtige schilderijen voor iedere smaak, in alle mogelijke maten en tegen betaalbare prijzen. Alle schilderijen in de webshop zijn geschilderd in olieverf of acryl. Door ons grote netwerk van kunstenaars kunnen wij verschillende type schilderijen aanbieden. Meerdere van onze kunstenaars zijn opgeleid aan kunstacademies. Het talent en de passie van deze kunstenaars wordt weerspiegeld in de schilderijen die zij maken. Bij IsisArt worden de schilderijen altijd voor u persoonlijk geschilderd naar uw specifieke wensen. De schilderijen worden steeds geschilderd op doeken van hoge kwaliteit. Deze doeken worden gespannen op een stevig spieraam van 2 of 4 cm dik en zijn gemakkelijk aan de muur te hangen met behulp van bijgeleverde haakjes. De schilderijen worden met kwaliteitsverf geschilderd en hoogwaardig afgewerkt. Doordat er geen verfmachine bij aan te pas komt zult u de ambacht en passie zien waarmee dit kunstwerk tot stand is gekomen. Wij verkopen geen prints, machinaal drukwerk en dergelijke. De zijkanten van het schilderij zijn ook geschilderd, hierbij gaat het vaak om één kleur die meestal afkomstig is van een hoofdkleur in het schilderij. De kunstschilder beslist welke kleur het beste op de zijkanten past. Door één kleur te kiezen blijft het originele design van het schilderij in tact en sluit het schilderij hierdoor rustig aan op de muur.
U heeft bij ons niet alleen een ruime keuze aan maten, u kan bij ons ook terecht voor elke specifieke maat. Indien u wenst, maken wij een gratis ontwerp voor u op basis van een foto van uw interieur met daarin het schilderij van uw keuze in een aangepaste maat.
Omdat al onze schilderijen speciaal voor u met de hand geschilderd worden, kunnen er kleine verschillen voorkomen vergeleken met het in de webshop getoonde schilderij. Dit maakt ineens ook duidelijk dat elk schilderij geheel uniek is en geeft het werk karakter. Wanneer u een schilderij bestelt, wordt het binnen 20 werkdagen naar u opgestuurd. Het schilderij wordt verzonden als een verzekerd pakket. De prijs die afgebeeld staat bij het schilderij in de webshop is ook de uiteindelijke prijs. Wij rekenen geen extra kosten voor verzending of voor betaalmethoden. Mocht het schilderij toch niet kwalitatief voldoen, dan heeft u de mogelijkheid om het retour te zenden binnen de 15 dagen na ontvangst.

Betaalbare schilderijen
De reden waarom wij in staat zijn om onze schilderijen tegen voordelige prijzen te verkopen bestaat uit meerdere factoren. Wij werken direct samen met onze kunstenaars, met wie wij langdurige contracten hebben. Daarnaast besparen wij kosten aan ruimtes en personeel door de schilderijen online te verkopen.

Welk schilderij kiezen?
Een schilderij kiezen is niet altijd gemakkelijk. U wilt wel zeker zijn dat u het juiste schilderij heeft uitgekozen. Gelukkig kan u bij IsisArt genieten van onze gratis ontwerpdienst: bezorg ons een foto van uw interieur en het schilderij van uw keuze, de beschikbare ruimte aan de muur, en wij maken gratis een ontwerp voor u. Op deze manier krijgt u een goed idee van het uiteindelijke resultaat en effect.
Kies vooral ook het type schilderij dat bij u en uw huis past! U bent diegene die dagelijks naar het schilderij kijkt. Daarnaast is het handig om te kijken naar de kleuren in uw interieur. Heeft u bijvoorbeeld een kleurrijk huis, dan heeft een schilderij met iets donkerdere en simpelere kleuren de voorkeur. U kan bij ons steeds terecht voor extra advies.

Grote schilderijen
Grote schilderijen zijn dezer dagen zeer geliefd en gevraagd. Een groot schilderij geeft een unieke look aan bijvoorbeeld de hal, de keuken, de woonkamer of een slaapkamer. Van nature vangt een groot schilderij als eerste het oog wanneer men een kamer binnenkomt. Als u een groot schilderij heeft, garanderen wij u dat uw gasten erover zullen praten – waarmee het de aandacht krijgt die het verdient. Indien de bezorging via een koerier gebeurt, kan dat een paar dagen extra bezorgtijd betekenen. Bezorging per koerier is natuurlijk ook gewoon gratis.

Moderne hedendaagse schilderijen
Het gaat hier vaak om kunst omwille van de kunst, zonder noodzakelijkerwijs te verwijzen naar objecten in de echte wereld. Liefhebbers van moderne kunst vinden een ruime selectie hedendaagse te koop op onze site, waaronder schilderijen geïnspireerd op impressionisme, kubisme, surrealisme, abstract expressionisme en nog veel meer stromingen. Als u op zoek bent naar moderne kunst heten wij u van harte welkom om een kijkje te nemen in ons grote assortiment.

Abstracte schilderijen
De abstracte kunst zet de fantasie en creativiteit op gang. Iedereen kan persoonlijk de betekenis van een abstract kunstwerk interpreteren. Bij abstracte kunst schilderijen herkent u de geschilderde objecten op het doek meestal niet (meteen). Dat laat ruimte over voor uw eigen interpretatie. De menselijke hersenen werken zó dat ze voor datgene wat ze niet kunnen "plaatsen" zélf een mogelijke invulling geven. Dat is een fantastisch gegeven waarvan abstracte kunstenaars handig gebruik maken.
Abstracte kunst past in elk interieur, en is steeds een natuurlijke keuze voor elke (moderne) inrichting. Wij bieden een grote keuze abstracte schilderijen aan, en ons assortiment groeit bovendien nog voortdurend.