Betaalbare kunst

 

Wij vinden het belangrijk dat onze schilderijen betaalbaar zijn. De reden waarom IsisArt schilderijen tegen voordelige prijzen kan verkopen bestaat uit meerdere factoren. Wij werken bijvoorbeeld direct samen met onze kunstenaars, met wie wij langdurige contracten hebben. Daarnaast besparen wij kosten aan opslag -en winkelruimten en personeel door de schilderijen online te verkopen. Bij IsisArt vindt u op deze manier mooie betaalbare schilderijen die geschikt zijn voor elk interieur met prijzen vanaf Euro 147,50.


Soorten kunstschilderijen die u kan vinden in onze collectie:
Bloemenschilderijën, Natuurschilderijën, Dierenschilderijën, Muziekschilderijen, Kleurrijke schilderijen, Kinderkamer schilderijen, Stadsgezicht schilderijen, en Spirituele schilderijen. De kunst schilderijen die IsisArt verkoopt zijn modern, abstract, klassiek of figuratief.

Wij kunnen elk schilderij voor u op maat maken. Als u de kleuren wil laten aanpassen dan schildert de schilder het voor u in de gewenste kleuren. Bij IsisArt houden wij van maatwerk. Lees meer over onze maatwerk service bij advies op maat.

Kunst schilderij bloemen

Zoekt u een mooi kunst schilderij? Bij IsisArt vindt u beslist een betaalbaar kunstschilderij dat bij u past.